Úvod » Komentáře k zápasům

Sezona 2014/2015 - souhrn

publikováno 08.06.2015

22. kolo CTS BASKET x GBA SPARTA 94:66

Předehrávka letošní sezóny dopadla pro nás dobře. Prověrka to opravdu nebyla, soupeř se dostavil pouze v pěti mladých a nezkušených hráčích. Takže jsme je v poklidném tempu přehráli.

1. kolo CTS BASKET x TJ KOŠÍŘE 57:65

Napínavý zápas, který soupeř bohužel rozhodl ve svůj prospěch v závěrečné čtvrtině. Počet našich ztrát v závěru už přesáhl tak obrovské číslo, že i Košíře toho dokázali využít.

2. kolo VŠTJ SF x CTS BASKET 94:71

Hrůzný výkon a rozhádanost uvnitř týmu. Nedokázali jsme držet krok ani do půlky. Soupeř měl lepší střelbu a když náhodou nedal tak si doskočil pro druhou nebo i třetí střelu.

3. kolo CTS BASKET x VŠTJ Medicína A 71:66

Druhé vítězství letošní sezóny se rozhodně nerodilo lehce. Prohrávali jsme až do osmé minuty čtvrté čtvrtiny. Soupeře držela v zápase neuvěřitelná střelba z delší vzdálenosti. Naše zlepšená obrana v druhém poločase však nakonec slavila úspěch. Tristní byl úplný závěr, kdy jsme proměnili pouze tři šestky ze čtrnácti házených. Výsledek by byl daleko jasnější, ale my si chtěli zaházet a dramatizovat finále zápasu :-). Pokutový pokladník má rozhodně radost a nakonci sezóny bude na pivo a to ne na jedno :-))))))

4. kolo Slovan Bohnice A x CTS BASKET 89:59

Co říci k tomuto utkání??? Asi jenom tolik: hráč číslo 16 nám nastřílel za první půlku utkání 23 bodů z 50. Z toho dal 6 trojek. No a to je myslím ta hlavní příčina našeho neúspěchu, na kterém se podepsala i naše naprosto strašná střelba z dálky.

5. kolo CTS BASKET x USK Praha B 66:78

Prohra a to zbytečná. Kluci z USK byli k poražení, ale my se rozhodli, že se porazíme sami. Ano rozhodčí předvedli asi to nejhorší co mohli a osobně jsem horší výkon již dlouho neviděl. Ale abychom si nechali dát tři TCH ??!!!

6. kolo 2xpa Motol A x CTS BASKET 79:48

Člověk by si řekl, že se po minulém zápase poučíme z chyb, ale není tomu tak. Náš způsob fungování se asi jen tak nezmění. Nedokážeme se udržet nad věcí a opravdu si jen s chutí zahrát basket. Ne, my prostě musíme neustále komentovat výkon rozhodčích a vzájemně si nadávat a slovně se napadat. No a potom hra vypadá tak jak vypadá. Do půlky zápas v pohodě i s možností výhry, hned v úvodu třetí čtvrtky jsme dostali TCH a už to jelo jako přes kopírák zápasu s USK. Takže prohra.

7. kolo CTS BASKET x Sokol Žižkov Falcons 53:67

Trapná prohra s trapným soupeřem. Naše chyby.

8. kolo CTS BASKET x Meteor Praha 76:89

Naprosto nezvládnuté vyhrané utkání. Nezvládli jsme závěr a prodloužení už byla jen fraška. Škoda, jednoznačně hratelný soupeř. Vedli jsme celý zápas.

9. kolo Sokol Žižkov C x CTS BASKET 83:56

Začátek v sedmi lidech, a to není jářku moc. Každopádně jsme se nezalekli a hráli vyrovnanou partii. Bohužel přišly naše klasické momenty (hádky a kecy). Celé to vyústilo na konci první čtvrtiny v technickou chybu a aby toho nebylo málo tak ve třetí munutě druhé čtvrtky se poroučel Štěpán s technickou a parohama. Takže dohráváno v šesti lidech proti soupeři s plnou lavičkou a organizovaným výkonem. No jinak to dopadnout nemohlo.

10. kolo CTS BASKET x Sokol Žižkov B 84:67

Tři čtvrtiny dobrej zápas a pak ... Nevím co mám psát prostě nám to nejde. Sice všichni tvrdí, že hádky a nadávání na hřišti náš výkon neovlivňuje, ale já si to nemyslím. Takže další prohra. Ale bude líp :-)

11. kolo GBA SPARTA x CTS BASKET 86:71

Bohužel se nám nepovedla repríza prvního vzájemného utkání a tentokrát jsme proti mladíkům ze Sparty neuspěli. Nutno podotknout, že jejich sestava byla nesrovnatelně lepší než ta, která přijela do naší svatyně. Drželi jsme se statečně, ale bohužel nás trápila střelba (kromě Máry a Vítka), šestky taky nebyly nic moc a dostali jsme až moc trojek. Myslím si, že se naše výkony chvílemi i zlepšují :-). Máme v zápase parádní momenty vycházející z dobré obrany, ale vzápětí dokážeme předvést věci nad kterými zůstává rozum stát.

12. kolo TJ Košíře B x CTS BASKET 110:53 

Parádní vstup do druhé půlky sezóny. Ani po svátcích jsme se nezměnili, bohužel. Jenom se hádáme, napadáme jeden druhýho. No prostě hrůza.

13. kolo CTS BASKET x VŠTJ SF 87:86

Výborný vstup do utkání, rychlík Houba a střílející Mára. Ve druhé čtvrtce jsme neudrželi tempo a už to za stavu 36:18 pro soupeře začínalo vypadat na další debakl. To se však změnilo v sedmé minutě, kdy jsme závěrečnou třímninutovku dokázali vyhrát 16:2 a srovnali zápas na 42:42. Celá druhá půle byla přetahovaná, kterou jsme tradičně opepřili technickými chybami (2x) a nesportovními fauly (2x). Skvěle zahrál Houba, Mára, ale i Štěpán, který dosáhl na své letošní maximum (14b). Perfektní obrana, v druhé půli minimum ztrát, skvělá úspěšnost důležitých šestek (Houba), bloky (Štěpán a Mára), doskoky (hlavně v útoku) a třešnička na dortu Vlasoň a jeho SLAM DUNK v osmé minutě čtvrté čtvrtiny za stavu -3 nás dovedli až do vítězného konce. Chyba zapisovatele, kdy se početně spletl v náš prospěch takže stav +4 minutu do konce se rázem změnil na +1 26 sekund do konce, byla nakonec vyhodnocena jako naše výhoda.

14. kolo VŠTJ Medicína A x CTS BASKET 68:62

Tato prohra nás může opravdu mrzet. Soupeř byl jasně k poražení. My jsme hráli velmi dobře v obraně a dokonce jsme se ani mezi sebou nehádali, takže pohoda. Bohužel se nám opět podařilo zcela zbytečně vyprovokovat rozhodčí k udělení technických. Začal to Škóťa, po jeho technické jsme měli pětiminutový útlum se skóre 12:0. Aby toho nebylo málo tak se jako blbec přidal i Robert v poslední čtvrtině kdy jsme začali stahovat náskok soupeře agresivní obranou, po této technické nebyl útlum tak markantní, ale soupeř darovanou výhodu nepustil. V závěru jsme tristně nedávali šestky a náš finiš byl jen labutí písní.

15. kolo CTS BASKET x TJ Bohnice 77:85

Nevím co napsat. Další naprosto zbytečná prohra. Dnes jsem udělal přesně to na co nadávám celou sezonu, zbytečný kecy a komentáře směrem k rozhodčím. Taky jsem si vysloužil dvě technické. Nervózní utkání plné chyb a keců na obou stranách. Celkem 5 TCH, 48 faulů a 4 hráči co nemohli dohrát utkání. Kromě hráčů to naprosto nezvládli ani rozhodčí. A to považuji dvojici Treml-Sušer za ty nejlepší. 

16. kolo USK Praha B x CTS BASKET 58:50

Souboj obran nebo neschopnost dát koš :-) ??? Vcelku poklidný zápas s klukama z USK. Tentokrát jsme dokázali téměř nemožné a až na drobné vyjímky jsme nekomentovali výroky rozhodčích a nedostali jsme žádnou technickou. Paráda :-) Škoda, že se nám nepodařilo tento zápas vyhrát, protože jsme na to opravdu měli. USK bylo naprosto bezzubé. 

17. kolo CTS BASKET x 2xpa Motol A 66:70

Vcelku poklidný zápas, ve kterém jsme sahali na vítězství. Bohužel nám nevyšel ideálně závěrečný útok a naděje na výhru byly pryč. Jenom jedna technická, a to je potřeba ohodnotit kladně :-)

18. kolo Sokol Žižkov Falcons x CTS BASKET 87:69

Na zápase jsem nebyl, ale něco jsem zaslechl. PSYCHO. Žižkovský Pepíci a jejich magorskej sprostej rádoby basket v kombinaci s velmi nekvalitní trojicí rozhodčích v čele s panem Linhartem a s naší schopností rychle se nasrat vyústilo v toto porno. Rekapitulace: 4 TCH a jedna diskvalifikační chyba s následným projednáváním u disciplinární komise. Výsledek pro Jasoně stop na 4 zápasy. více zde: http://www.ctsbasket.banda.cz/clanek/146846/jason-alias-drson/

19. kolo Meteor Praha x CTS BASKET 110:58

Jediné plus - žádná technická ani kecy. Pak už jenom mínusy. Stojí nám to za to???

20. kolo CTS BASKET x Sokol Žižkov C 48:80

Dnes jsme se scházeli pomalu a navíc nás dorazilo málo. Jeden na lavičce a jeden u časomíry. Aspoň jsme si všichni zahráli. První půle byla v pohodě. Drželi jsme žižkováky na uzdě slušnou obranou a dobrou střelbou. Nejvíc košů nám dali díky našim chybám. Druhá půle byla už o něčem jiném. Ve třetí čtvrtině to vypadalo, že jsme vůbec nepřišli na hřiště a jsme ještě v šatně a tady se zrodil výsledek. Tuhle čtvrtinu jsme prohráli 27:8 když jsme nedali skoro 7 minut koš. Čtvrtá se jen dohrávala, o výsledku už bylo rozhodnuto.

21. kolo Sokol Žižkov B x CTS BASKET 100:87

Poslední zápas sezóny a téměř jistě i v přeboru A, sestup do nižší soutěže nás asi nemine. V zápase jsme opět neudrželi nervy na uzdě a obdrželi dvě technické. Po opravdu dlouhé době jsme vyhráli třetí čtvrtinu a i celou druhou půlku zápasu. Byla to však jen labutí píseň, protože soupeř si zkušeně držel vytvořený náskok z první části hry.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Souhlasíš s pokutama na sezónu 2014/2015 (na pivo) ?

  JASNĚ
9 (81,8%)

  ne
2 (18,2%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery