Úvod » Komentáře k zápasům

Sezona 2013/2014 - souhrn

publikováno 20.06.2014

1. kolo Meteor A x CTS BASKET 80:61

Co říci ...??!! Byl to první zápas ne v ideální sestavě. Jediným světlým bodem byl výkon našeho nováčka Jasoně Vlasoně. Ale jeden hráč, který je na tom fyzicky dobře prostě nestačí. Robert musí začít nekurvit nájezdy a střílet :-) Prostě to byla hrůza s né moc dobrým soupeřem. Zapomenout a ve čtvrtek další boj.

22. kolo VŠTJ Stavební fakulta A x CTS BASKET 95:84

Odložená předehrávka posledního kola soutěže se nám také nepovedla. Hráli jsme vcelku dobře tři čtvrtiny, ale potom jsme odpadli a bylo hotovo. Soupeř nám nasázel 13 trojek a ve spojení s našimi chybami to stavebce stačilo na vítězství.

2. kolo CTS BASKET x Sokol Kbely A 48:82

Zatím nejhorší utkání. Rozhodčí zápas vůbec nezvládli. Kbely hrají zákeřně a sprostě, což je jejich standard, ale to neomlouvá naši prohru. Ke klasickým ztrátám a chybám se přidaly ještě hádky v týmu. Začátek sezóny jak má být :-)

3. kolo Sokol Žižkov 1872 x CTS BASKET 84:66

Na začátku nás bylo pouhých pět, nakonec se nás sešlo sedm. Účast velmi mizivá. No každopádně jsme předvedli to co vždy, mnoho zbytečných ztrát. Já hrál úplně na hovno, nasranej, unavenej, frustrovanej tedy žádná pomoc pro tým. Soupeř byl slabej, ale my ještě slabší.

4. kolo CTS BASKET x Ruzyně A 86:67

Konečně výhra a velmi snadná. Vlítli jsme na outsidera jako černá ruka a už v první čtvrtině rozhodli celý zápas. Sice nám jediný soupeřův hráč dal za druhou čtvrtku 25 bodů, ale to bylo vše co on i všichni jeho spoluhráči předvedli. Skvělá obrana a velmi slušný útok a nakonec vítězství. Chlapci díky zase mám z basketu radost. Vyhrajte i příští týden :-)

5. kolo TJ Košíře B x CTS BASKET 61:66

Po žalostném začátku, kdy ještě v páté minutě ukazovala světelná tabule skóre 16:0, jsme se pomalu rozehráli. Opustili jsme zónovou obranu a začali trochu běhat do rychlých protiútoků. Tato taktika přinesla kýžené ovoce a už jsme neprohráli jedinou čtvrtinu. V polovině čtvrté čtvrtky jsme konečně obrátili skóre a vítězství již nepustili! Dobrý výkon od všech hráčů a konečně zvládlá koncovka. (Kudla)

6. kolo Sokol Žižkov B x CTS BASKET 61:66

Sokolská tělocvična v Koněvově ulici nám letos opravdu nesvědčí. Hrůzný výkon a zasloužená prohra. Osobně jsem naše vystoupení završil předčasným nasraným odchodem.

7. kolo CTS BASKET x Slovan Bohnice A 83:82

Dorazil jsem později, ale musím poděkovat všem co se účastnili na přípravě stolku. Hráli jsme vyrovnanou partii s celkem slabým soupeřem jen díky našim chybám. Nicméně jsme dokázali bez větších problémů ustát výhru. Králík řádil jako černá ruka a dá se říci, že všichni hráči přispěli svou troškou do mlýna. Soupeř, ma rozdíl od nás, neudržel nervy na uzdě a od trojice rozhodčích dostal za odměnu 2 technické.

8. kolo USK B x CTS BASKET 66:57

Vcelku dobrej zápas na Folimance kde to opravdu není lehké dát koš a to ani pro domácí :-). Nezačali jsme optimálně (18:11), ale naštěstí nás podržel Ing. Králík a z 11 bodů dal 8. Až do půlky jsme byli pod tlakem a stále jsme se nedokázali k soupeři přiblížit. Po půlce jsme však zlepšili obranu a částečně i útok a začali jsme stahovat propastný rozdíl ve skóre až na remízu 57:57. To bylo bohužel vše, protože v tomto okamžiku se z lavičky ozvala kritika rozhodčích a rázem měl soupeř dvě šestky zdarma a ještě balón k dobru. Vzápětí jsme zkazili tři jednoduché přihrávky a jeden rychlý protiútok a bylo po nedějích. Škoda, protože borci z USK se hodně zapotili, mrzet nás může jen to, že jsme je v tom potu nevykoupali úplně.

9. kolo CTS BASKET x VŠTJ Medicína 83:91

Měli jsme výškovou převahu, ale nedokázali ji využít. Bohužel jsme přistoupili na jejich hru. V průběhu zápasu došlo k zajímavé situaci kdy rozhodčí vyloučil Jasoně a Montyho, po dvou minutách své rozhodnutí změnil na technické chyby. Co se vlastně stalo? Jasoň byl faulován sprostě ze zadu a oprávněně se osočil. Prostě Jasoň s Montym nastoupili na soupeřovu desítku a myslím, že si to co slyšel za rámeček nedal. 

10. kolo IRS Motol A x CTS BASKET 91:84

Vyrovnaný boj se šťastným koncem pro soupeře. Asi šlo hlavně o útok a ten šel oběma týmům. Spousta trojek a po delší době se výborně chytil i Mára. 

11. kolo CTS BASKET x VŠTJ Stavební fakulta A 84:91

Vyrovnaný boj se š

12. kolo CTS BASKET x Meteor A 66:70

Vstup do nového roku se nám úplně nepodařil. Souboj o předposlední místo dopadl lépe pro celý zápas slabší tým. My jsme hráli hrozně. Chyba následovala chybu. Nedařila se nám střelnba za tři body ani rychlé protiútoky, přesto jsme až do půlky čtvrté čtvrtky vedli. Ale chyb bylo tolik, že byla jen otázka času kdy toho soupeř využije.

13. kolo Sokol Kbely A x CTS BASKET 98:77

Černá série nekončí. Nepříjemný zápas s nepříjemným soupeřem. Prohráli jsme si to sami hned v úvodu když jsme dostali 34 bodů za první čtvrtku a pak už jsme nedokázali zápas obrátit. Od druhé čtvrtiny se obraz naší hry změnil k lepšímu. V zápase padlo 5 TCH, dvě z našich tří dostal Karel a soupeř ještě navíc způsobil dva nesportovní fauly, což ale není u Kbel žádné překvapení. Závěrečná bilance zranění na naší stzraně : naražené zápěstí, naražená pánev a spousty šrámů z boje, který basketbal moc nepřipomíná. Do Kbel se prostě jezdí za trochu jiným sportem.

14. kolo CTS BASKET x Sokol Žižkov C 61:78

No ani nevím co napsat. Hrůza hrůz, nešlo to nikomu. Žižkov by nám měl děkovat. Tolik míčů zadarmo co jsme jim dali si neužijou ani na střeleckém tréninku. V průměru měli tři střely za útok. Nám nešlo nic. Takže rychle zapomenout a už by bylo potřeba zlomit to letošní prokletí. Před příštím zápasem budeme obětovat kohouta nebo kozu, ještě nejsme stoprocentně rozhodnutí :-).

15. kolo Ruzyně A x CTS BASKET 54:70

Napínavý souboj o předposlední příčku :-))))))). Tahle výhra byla povinnost a naštěstí jsme ji dokázali splnit. Teď to chce ještě párkrát potvrdit a vítězná vlna je tu :-))))).

16. kolo CTS BASKET x TJ Košíře B 77:70

Parádní zápas a hlavně výkon celého družstva. Klobouk dolů, takhle se má hrát. Napadají mne jen slova chvály. Všichni podali skvělý kolektivní výkon a každý kdo se objevil na palubovce přispěl alespoň jedním bodem. Jen tak dál.

17. kolo CTS BASKET x Sokol Žižkov B 75:56

Žižkovští Pepíci si přijeli na okraj Prahy pro pořádný výprask. Pochcali jsme jim prsa z takový vejšky, že z nich chcanky ukapávali ještě v postelích. Parádní výkon celého družstva. Škraloupem však zústává 8 minuta třetího hracího období kdy v rychlém sledu následovalo několik zajímavých momentů v hlavní roli s Viktorem čističem. Faul (2 šestky) ihned technická (2 šestky) a aby toho nebylo málo tak se nad hřištěm vznesli PAROHY (2 šestky) a následoval odchod do šatny. Hned po vhazování, stále ještě v osmé minutě jsme opět faulovali (2 šestky). Škoda jen, že si naše podkošová opora nezahraje 2 a více zápasů, jelikož vyloučení bylo klasifikováno jako nedostatečné. Nicméně ani tento dar Pepíkům ze Žižkova nepomohl a v podstatě od prvního koše bylo jasné, že CTS BASKET jede jako stroj a nic ho nemůže zastavit.

18. kolo Slovan Bohnice A x CTS BASKET 80:64

Velké rozčarování a tvrdý návrat na zem. Bohužel nám přestávka nepomohla a my ostudně prohráli s velmi slabým soupeřem. Škoda.

19. kolo CTS BASKET x USK 54:94

Myslím, že výsledek hovoří jasnou řečí. Jakýkoli komentář je tudíž zbytečný.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Souhlasíš s pokutama na sezónu 2014/2015 (na pivo) ?

  JASNĚ
9 (81,8%)

  ne
2 (18,2%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz